Szolgáltatások

Lakberendezés

A kényelmes élet egyik alappillére a jól megtervezett, személyre szabott otthon, ahol minden az Ön álmai és igényei szerint kerül kialakításra. Mindannyian másban vagyunk jók. Sok-sok beszélgetés után ma már tudom, hogy ami számomra könnyen megy, az másoknak nehézséget okoz. Nekem lételemem szépet alkotni. Szeretem újragondolni a tereket, hogyan lehet még többet kihozni egy lakásból. Megtiszteltetésnek tekintem, amikor valaki megbízik bennem, a tudásomban és a segítségemet kéri az életterének kialakításában. A munkámra mindig is igényes voltam, a jövőben is szeretnék értéket adni a Megbízóimnak. Milyen formában történik a közös munka? Találkozhatunk egy konzultáció erejéig egy hangulatos kávézó teraszán. Vagy az otthonában, ahol – igény szerint – 2-3 órás helyszíni egyeztetésre kerülhet sor. Az egy alkalmas konzultáció aztán folytatódhat – szintén igény szerint – akár egy mindenre kiterjedő megbízásban:

 • alaprajzi elrendezés megtervezése
 • berendezési terv
 • egyedi bútorokról látványterv
 • bútorok és szaniterek részletezése
 • burkolási tervek (falak, padló)
 • elektromos kiállásokról terv (kapcsolók, lámpák, dugaljak, épületautomatika)
 • a lakás berendezéséhez kapcsolódó gépek elhelyezésének egyeztetése
 • falnézetek, metszetek
 • 3D látványtervek
 • szakipari kivitelezőkkel történő egyeztetés
 • közös vásárlás

Home staging

A home staging az ingatlan értékesítésére történő, minden részletre kiterjedő felkészítést foglalja magában. A köztudatban ma még nagyjából ez annyit jelent, hogy az előkészület során rakunk a kanapéra néhány színes díszpárnát és fahéjas sütit készítünk, amikor a vevőket várjuk. Ez azonban a professzionális home stagingben nem így van.

A lakás felkészítése összetett folyamat. Először lelkiekben kell felkészülnünk a lakástól való megválásra. Szükséges a sziklaszilárd döntéshozatal, hogy „el akarom adni a lakásomat.” Ha ez megvan – egyébként ez az egyik legnehezebb dolog -, akkor egy nagy lépést már tettünk a siker felé vezető úton.  

A munka az aktuális piac felmérésével folytatódik, ennek megvan a maga komplex módszere. Ezt követően a szóban forgó ingatlant alapos vizsgálat alá vetjük, hogy megtudjuk, kinek szánjuk majd a lakást. A szükséges beruházásokat már részben ez alapján fogjuk meghatározni, de amit mindvégig szem előtt kell tartanunk az az, hogy miként tudjuk megmutatni a majdani vevőknek a lakás legelőnyösebb oldalát és hogyan tudjuk a költségeket optimalizálni, hogy aztán a lehető legmagasabb áron történjen az értékesítés. 

Ehhez elengedhetetlen a lakás alapos felkészítése és a profi marketing anyag. Az ingatlaniroda hálózatnál töltött évek során megtapasztaltam, hogy milyen nagy szükség van a jó szakemberekre az ingatlanpiacon, minden területen: home staging szakemberekre, lakberendezőkre, kiváló értékesítőkre. 

A felsorolt területek mindegyikén szaktudással és tapasztalattal rendelkezem. Vagyis itt jön a jó hír: én mindenben tudok segíteni.

homestaging

Tanácsadás befektetőknek

A lakóingatlan befektetőknek szóló csomag komplett projektmenedzsmentet foglal magában: a befektetésre alkalmas ingatlan felkutatása, célcsoport meghatározása, a fejlesztési folyamat megtervezése, átalakítási – lakberendezési terv készítése, a felújítási folyamat végig kísérése, a lakás berendezése, styling, a hirdetéshez szükséges marketing anyag összeállítása, a lakás árazása az aktuális piaci helyzetnek megfelelően, szükség esetén a lakás értékesítése, illetve bérbeadás útján történő hasznosítása.

Online tanácsadás

Amennyiben elakadt a lakása egy helyiségének átalakításával vagy berendezésével, előzetes időpont egyeztetést követően szívesen adok tanácsot online. Ön otthon, egy kényelmes fotelban ülve, notebookkal a kezében vehet részt egy tartalmas és hatékony konzultáción. Ehhez mindössze egy méretezett alaprajzot és pár fotót kérek előzetesen, valamint a tisztázandó kérdések megfogalmazását. Így én már felkészülten tudok Önnel beszélgetni, az adott probléma megoldására koncentrálva. Ez a szolgáltatás hatalmas energia töltetet adhat a változtatáshoz.

Okos otthon tervezés​

Az otthonautomatikai és okos megoldások összessége, melyek egymással összhangban működve lehetővé teszik a különböző berendezések központi irányítását. Egy olyan épület, ami a benne található intelligens eszközöket és megoldásokat összekapcsolja egy központi vezérlőegységgel, így képes az egész épület működését felügyelni, szabályozni és optimalizálni.